copy protection

Not sure if what you want to post fits in the other forums? Post it here!
Member
Posts: 5
Joined: Mon Nov 27, 2006 11:30 am

copy protection

Postby maindeb » Fri Feb 16, 2007 10:54 am

Hello I am making a show for a client that wants the disk copy protected. Is there anyway in Producer to do this?
Thank you,
Debbie Main

.
User avatar
Posts: 7500
Joined: Wed Nov 29, 2006 6:35 pm
Location: Kirkland,Wash, USA, Earth

Postby gpsmikey » Fri Feb 16, 2007 11:40 am

Supposedly (according to the manual), you can create
a copy protected autorun CD although I have no idea
just what game they are playing. If you are talking about a
DVD, don't go there - the big players (Sony etc) want
both arms and both legs on the copy protection stuff
and people can still crack it. Somewhere (here ?)
recently someone else was asking about that and someone
else followed up with what sounded like valid information
indicating it would cost you thousands of $$ to work
that issue. Take a look in the business applications of
this forum for some discussions on how to price your job
and how to address some of the copying issues. There
is NO simple answer :wink:

mikey
You can't have too many gadgets or too much disk space !!
mikey (PSP6, Photoshop CS6, Vegas Pro 14, Acid 7, BluffTitler, Nikon D300s, D810)
Lots of PIC and Arduino microprocessor stuff too !!

Return to Odds & Ends

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests