Caption duration

Having problems? Have a solution? Let us know what your dilemma is with ProShow Gold. Please limit the topics to software problems, not "How To's"
New Member
Posts: 12
Joined: Fri Oct 28, 2011 7:46 am

Caption duration

Postby shane_1969 » Thu Jun 11, 2015 1:17 pm

Is there anyway to set a caption so it does not display for the entire duration of a slide?

.
User avatar
Posts: 7500
Joined: Wed Nov 29, 2006 6:35 pm
Location: Kirkland,Wash, USA, Earth

Re: Caption duration

Postby gpsmikey » Thu Jun 11, 2015 2:33 pm

The work around I have used in the past when I had Gold - create 3 identical slides with a 0 transition between them. Put the caption on the center slide. Now the "slide" will be without the caption for the duration of the first one, have a caption for the duration of the second, and then no caption for the third one. Note - you can use the same sort of trick to have a slide where it starts at one zoom level, zooms to a second level and then holds there for the duration.

mikey
You can't have too many gadgets or too much disk space !!
mikey (PSP6, Photoshop CS6, Vegas Pro 14, Acid 7, BluffTitler, Nikon D300s, D810)
Lots of PIC and Arduino microprocessor stuff too !!

Return to PSG - Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests